8230 Balatonfüred, Deák Ferenc u. 21.

Szolgáltatásaink

Tekintse meg szállodánk szolgáltatásait

0-24 órás recepció

Szállodánk 0-24 órás recepcióval áll vendégeink rendelkezésére. Bármilyen felmerülő kérés, felmerült probléma megoldásában is segítségére lesz kollégánk.

Különtermek

Szállodánkban egy 180m2-es parkettás egy kisebb 110 m2-es valamint egy 35 m2 terem nyújt helyszínt rendezvények, konferenciák, nyári táborok részére.

Zárt Parkoló

Az autóval érkezőket biztonságos zárt parkolóval várjuk. A belső parkolási lehetőség 25 gépjármű részére nyújt helyet. Előre foglalás szükséges!

BÁR és SNACK

Bárunkban alkoholos italok, üdítők, kávék, balatoni borok, koktélok, széles kínálatát találja. Napközben melegszendvics és pizzáink közül választhat.

Biliárd, Darts, Csocso

Az aktív szabadidőt, feltöltődést kereső vendégeink részére billiárd, darts, csocso is rendelkezésre áll. A recepción társas és kártyajátékok is kérhetőek.

Strand a közelben

Ha Balaton akkor fürdőzés. A kellemes strandolás a szállástól alig pár percre megtehetőahol kiváló lehetőség nyílik a felhőtlen strandolásra.

Programszervezés

Szabadidős programok, városnézés, hajózási lehetőségek, gasztronómiai vagy szórakozási programok szervezésében recepciós kollégánk szívesen segít a szervezésben.